Een haarscherpe fotoafdruk op een metalen print.

 

Dibond wanddecoratie met glanzend effect.

Een metalen print met een haarscherpe foto en glanzende afwerking. 

 

 

Gegarandeerd een decenium van perfectie

Al onze dibond wanddecoratie is voorzien van Fuji Crystal Archive fotopapier
en geloof ons, dat verschil zie je.

 

We realiseren de beste kwaliteit letterlijk laag voor laag. 

  • Als basis gebruiken we een stevig dibond (metalen) paneel

  • Hier op verlijmen we jouw favoriete beeld(en) op Fuji Chrystal Archive fotopapier

  • Om het nog makkelijker te maken voorzien we onze wanddecoratie altijd van een blind ophangsysteem. 

 

Een metalen print met compleet matte look?

Bekijk dan de Dibond wanddecoratie met mat afwerking en voorkom een ongewenste glans.

Bekijk hier onze variant dibond met matte afwerking

Fotokunst van dibond wanddecoratie

Wanddecoratie is een belangrijke factor voor het creëren van een sfeervolle ruimte. Een muur zonder decoratie kan saai en onpersoonlijk aanvoelen, terwijl goed gekozen wanddecoratie kan bijdragen aan de uitstraling en het karakter van een ruimte.

Dibond met foto(papier)?

Bij onze wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto bieden we de hoogste kwaliteit materiaal en afbeeldingen voor een optimaal resultaat. Dibond is een aluminium sandwichpaneel dat bestaat uit twee lagen aluminium met daartussen een polyethyleen kern. Dit materiaal is stevig en duurzaam en biedt een professionele uitstraling. Door de glanzende Fuji foto krijgt de afbeelding een schitterend effect en worden de kleuren levendiger.

Onze wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto is geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Deze wanddecoratie kan worden gebruikt in bijvoorbeeld kantoren, vergaderzalen, restaurants, hotels of in uw eigen woonkamer. Onze afbeeldingen kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke smaak, zodat u een unieke en persoonlijke wanddecoratie heeft.

 

Meest gestelde vragen en antwoorden over dibond wanddecoratie met foto

Welke afmetingen zijn beschikbaar voor wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto?

We bieden wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto in verschillende afmetingen, van klein tot groot. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van de beschikbare afmetingen en prijzen. Als u een specifieke maat zoekt die niet op onze website staat vermeld, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Hoe wordt de wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto bevestigd?

Onze wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto wordt altijd geleverd met een blind ophangsysteem dat speciaal ontworpen is voor dibond panelen. Dit ophangsysteem zorgt voor een veilige en stevige bevestiging van de wanddecoratie aan de muur.

 

Kan ik mijn eigen afbeelding gebruiken voor wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto?

Ja, u kunt uw eigen afbeelding aanleveren voor wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto. Neem via onze website eenvoudig contact op of stuur direct een e-mail naar hello@picfee.com en geef in het bericht aan om welk formaat het gaat. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor de resolutie van het beeld. Al zullen we uw afbeelding zorgvuldig beoordelen om te controleren of deze geschikt is voor afdrukken op dibond met een glanzende Fuji foto.

Kan wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto buiten worden gebruikt?

Onze wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto is geschikt voor gebruik binnenshuis. Het materiaal is niet geschikt voor gebruik buiten, omdat het niet bestand is tegen de elementen.

 

Is fotokunst van dibond wanddecoratie ook geschikt als zakelijke wanddecoratie?

Onze wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto is een geweldige keuze voor zowel zakelijke klanten als consumenten. De combinatie van dibond als materiaal en de glanzende Fuji foto als afbeelding zorgt voor een professionele uitstraling en een schitterend effect. Door de mogelijkheid om uw eigen afbeeldingen te uploaden, kunt u een unieke en persoonlijke wanddecoratie creëren die perfect past bij uw smaak en interieur.

Dibond als materiaal is stevig, duurzaam en geschikt voor gebruik in diverse ruimtes, waaronder kantoren, vergaderzalen, restaurants, hotels of in uw eigen woonkamer. De glanzende Fuji foto zorgt ervoor dat de kleuren levendiger worden en de afbeelding meer diepte krijgt, waardoor het een echte blikvanger wordt in uw ruimte.

Kortom, wanddecoratie van dibond met een glanzende Fuji foto is een geweldige investering voor elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar een zakelijke of persoonlijke wanddecoratie, deze combinatie biedt de hoogste kwaliteit materialen en afbeeldingen voor een optimaal resultaat. Bestel nu en geef uw ruimte de uitstraling die het verdient!

  • Copyright 2023 © Picfee. All rights reserved.
  • |
  • Privacy