Een haarscherpe fotoafdruk op een metalen print.

 

 

Dibond wanddecoratie met een mat effect.

Een metalen print met een haarscherpe foto en matte afwerking. 

 

 

Gegarandeerd een decenium van perfectie

Al onze matte dibond wanddecoratie is voorzien van Fuji Crystal Archive fotopapier 
en geloof ons, dat verschil zie je.

 

We realiseren de beste kwaliteit letterlijk laag voor laag. 

  • Als basis gebruiken we een stevig dibond (metalen) paneel

  • Hier op verlijmen we jouw favoriete beeld(en) op Fuji Chrystal Archive fotopapier

  • Om het nog makkelijker te maken voorzien we deze wanddecoratie altijd
    van een blind ophangsysteem. 

 

Een metalen print met glanzende look?

Bekijk dan de Dibond wanddecoratie met glanzende afwerking en creëer een eyecating look.

Bekijk hier onze variant dibond met glanzende afwerking

Wanddecoratie van dibond met fotokunst

Als u op zoek bent naar een moderne en stijlvolle manier om uw ruimte te decoreren, dan is wanddecoratie van dibond met een matte Fuji Crystal Archive foto de perfecte keuze. Dibond is een sterk en duurzaam materiaal dat geschikt is voor verschillende toepassingen, waaronder wanddecoratie. De matte afwerking van de Fuji Crystal Archive foto zorgt voor een elegante en subtiele uitstraling die de aandacht trekt zonder te overheersen.

Dit type wanddecoratie is geschikt voor verschillende soorten ruimtes, van kantoren en vergaderruimtes tot restaurants en hotels. Ook in uw eigen woning zal dit type wanddecoratie een stijlvolle toevoeging zijn aan uw interieur. Het geeft een persoonlijke en unieke uitstraling aan uw ruimte en kan zowel als decoratie of als kunstwerk worden gebruikt.

Bij het bestellen van wanddecoratie van dibond met een matte Fuji Crystal Archive foto heeft u de mogelijkheid om uw eigen afbeeldingen te uploaden. Dit maakt het mogelijk om een persoonlijke touch te geven aan uw wanddecoratie en deze perfect te laten passen bij uw smaak en interieur. Door de hoge kwaliteit van de materialen en afbeeldingen, kunt u erop vertrouwen dat uw wanddecoratie jarenlang mooi zal blijven.

 

Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw wanddecoratie er altijd als nieuw uitziet:

Gebruik een zachte doek: Gebruik een zachte doek, zoals een microvezeldoekje of een stuk zacht katoen, om stof en vuil van de oppervlakte te verwijderen. Vermijd papieren handdoeken of ruwe doeken, omdat deze krassen op het oppervlak kunnen veroorzaken.

Maak de doek licht vochtig: Maak de doek een beetje vochtig met een kleine hoeveelheid lauw water. Zorg ervoor dat de doek niet te nat is, want het overtollige water kan op het oppervlak van de wanddecoratie achterblijven en vlekken veroorzaken.

Vermijd agressieve reinigingsmiddelen: Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, zoals bleekmiddel, ammoniak en schurende reinigingsmiddelen, omdat deze de afbeelding of het dibondoppervlak kunnen beschadigen.

Maak de wanddecoratie voorzichtig schoon: Maak de wanddecoratie voorzichtig schoon door zachtjes in cirkelvormige bewegingen over het oppervlak te wrijven. Herhaal dit indien nodig totdat alle stof of vuil is verwijderd.

Droog de wanddecoratie af: Droog de wanddecoratie af met een droge, schone doek om overtollig vocht te verwijderen.

Het is belangrijk om op te merken dat, hoewel dibond met een matte Fuji Crystal Archive foto minder gevoelig is voor reflecties dan glanzend dibond, het nog steeds belangrijk is om direct zonlicht te vermijden. Dit kan de kleuren na verloop van tijd doen vervagen.

Heb je na het lezen van deze tips nog steeds vragen over het schoonmaken van jouw wanddecoratie? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

Hieronder vindt je nog enkele veelgestelde vragen over wanddecoratie van dibond met een matte Fuji Crystal Archive foto:

Is wanddecoratie van dibond met een matte foto duurzaam?

Ja, dibond is een duurzaam materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met een kern van polyethyleen ertussen. Het is bestand tegen weer en wind, verkleurt niet en is bestand tegen krassen en deuken.

Is dibond met een matte foto geschikt voor buiten?

Ja, wanddecoratie van dibond met een matte foto is geschikt voor buitengebruik. Het materiaal is bestand tegen weer en wind en zal niet vervagen of verkleuren.

Kan ik mijn eigen foto's op dibond laten afdrukken?

Ja, je kunt jouw eigen foto's op dibond laten afdrukken. Bij ons kun je jouw foto's uploaden en het gewenste formaat en de afwerking kiezen. Wij zorgen vervolgens voor de rest.

Wat zijn de populairste maten voor wanddecoratie van dibond met een matte Fuji Crystal Archive foto?

De populairste maten voor wanddecoratie van dibond met een matte Fuji Crystal Archive foto variëren sterk afhankelijk van de voorkeuren en behoeften van de klant. Bij Picfee bieden we echter een breed scala aan maten aan om aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen.

Over het algemeen zijn de meest populaire maten voor wanddecoratie van dibond met een matte Fuji Crystal Archive foto de volgende:

75 x 50 cm, 80 x 60 cm, 100 x 70 cm, 120 x 80 cm, 120 x 90 cm en 150 x 100 cm

Deze maten zijn populair omdat ze geschikt zijn voor verschillende soorten interieurs en ruimtes, van kantoren tot woonkamers en gangen. Bovendien zijn ze groot genoeg om een statement te maken, maar niet zo groot dat ze overweldigend zijn.

Waarom wanddecoratie van dibond met mat fotopapier een must is voor elke ruimte

In conclusie biedt wanddecoratie van dibond met een matte Fuji Crystal Archive foto een duurzame en hoogwaardige optie voor zowel zakelijke klanten als consumenten. Het gebruik van dibond als materiaal zorgt voor stevigheid en stabiliteit, terwijl de matte afwerking van de Fuji Crystal Archive foto's zorgt voor een natuurlijke uitstraling zonder reflecties.

Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen en de druktechnieken die we bij onze winkel gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat uw wanddecoratie van dibond en matte Fuji Crystal Archive foto jarenlang meegaat en er geweldig uit blijft zien.

Of u nu op zoek bent naar een uitgesproken wanddecoratie voor in uw woonkamer of een professionele uitstraling wilt creëren in uw kantoor of bedrijfsruimte, wanddecoratie van dibond met een matte Fuji Crystal Archive foto is een uitstekende keuze. Bij onze winkel bieden we verschillende maten en aanpassingsmogelijkheden, zodat u altijd iets kunt vinden dat perfect past bij uw specifieke behoeften en wensen. Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw eigen wanddecoratie van dibond met een matte Fuji Crystal Archive foto en geniet van een prachtig en duurzaam kunstwerk aan uw muur.

 

  • Copyright 2023 © Picfee. All rights reserved.
  • |
  • Privacy