Verleg de standaard voor beelden met haarscherp fotopapier

 

Geen inkjet, 'gewoon' echte foto's.

Een 220 grams papier en keuze uit glanzende of matte afwerking. 

 

 

Gegarandeerd een decenium van perfectie

Met ons Fuji Crystal Archive fotopapier heb je een kleur garantie van meer dan 15 jaar diep uitgesproken kleuren en geloof ons,
dat verschil zie je.

 

Fuji Crystal Archive fotopapier laat je verbazen 
wat het juiste papier met jouw beeld(en) doet. 

  • 220 grams echt fotopapier. 

  • Verkrijgbaar in een glanzende en matte variant

  • Ook mogelijk om dit te combineren met een van onze handgemaakte lijsten. 

 

Een losse fotoprint of compleet kunstwerk?

Bekijk dan onze handgemaakte lijsten en creëer in een hand omdraai een eyecating look.

 

Bekijk hier lijsten om dit papier mee te combineren

Fuji Crystal Archive fotopapier

is een van de meest populaire fotopapieren op de markt en wordt gebruikt voor het afdrukken van hoogwaardige beelden. Het is een veelzijdig en duurzaam materiaal dat geschikt is voor zowel professionele als amateurfotografen.

 

Onze beelden op Fuji Crystal Archive fotopapier zijn verkrijgbaar in zowel glanzende als matte afwerkingen en kunnen worden afgedrukt in verschillende maten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat onze afdrukken van de hoogste kwaliteit zijn.

 

Onze beelden op Fuji Crystal Archive fotopapier zijn geschikt voor verschillende toepassingen: 


Waaronder het afdrukken van foto's voor thuis of op kantoor, het creëren van tentoonstellingen of galerijen en het afdrukken van foto's voor verkoop. Met de mogelijkheid om te kiezen tussen glanzende en matte afwerkingen, kunnen onze klanten het perfecte beeld kiezen om hun ruimte aan te vullen.

 

Als je op zoek bent naar hoogwaardige beelden op fotopapier, dan zijn onze beelden op Fuji Crystal Archive fotopapier een uitstekende keuze. Onze afdrukken zijn van de hoogste kwaliteit en zullen zeker indruk maken op iedereen die ze ziet.

 

Meest gestelde vragen en antwoorden op Fuji Crystal Archive fotopapier afdrukken

 

Wat is Fuji Crystal Archive fotopapier?

Fuji Crystal Archive fotopapier is een fotopapier van hoge kwaliteit dat wordt gebruikt voor het afdrukken van foto's en beelden. Het papier is duurzaam en veelzijdig en wordt veel gebruikt door professionele fotografen en amateurs.

 

Welke afwerkingen zijn beschikbaar voor beelden op Fuji Crystal Archive fotopapier?

Onze beelden op Fuji Crystal Archive fotopapier zijn verkrijgbaar in zowel glanzende als matte afwerkingen. Beide afwerkingen hebben hun eigen voordelen, dus het is aan de voorkeur van de klant welke afwerking het beste past bij hun beeld en interieur.

 

Welke maten zijn beschikbaar voor beelden op Fuji Crystal Archive fotopapier?

We bieden onze beelden op Fuji Crystal Archive fotopapier aan in verschillende maten, variërend van kleine afdrukken tot grote wanddecoraties. Onze klanten kunnen de maat kiezen die het beste bij hun ruimte past.

 

Kan ik mijn eigen afbeeldingen laten afdrukken op Fuji Crystal Archive fotopapier?

Ja, we bieden de mogelijkheid om uw eigen afbeeldingen af te drukken op Fuji Crystal Archive fotopapier. Stuur ons gewoon uw afbeelding en wij zorgen voor de rest. Je kunt ons bereiken via hello@picfee.com of door een bericht te sturen via een van onze social media kanalen. We helpen je graag!

 

Is Fuji Crystal Archive fotopapier geschikt voor professionele fotografie?

Ja, Fuji Crystal Archive fotopapier is geschikt voor professionele fotografie vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het papier en de nauwkeurige gedetailleerde afwerking van de glans of de matte look. 


Is het mogelijk om afdrukken op Fuji Crystal Archive fotopapier te laten lamineren voor extra bescherming?

Ja, het is mogelijk om afdrukken op Fuji Crystal Archive fotopapier te laten lamineren voor extra bescherming. Dit kan helpen om de levensduur van de afdruk te verlengen en het te beschermen tegen krassen en andere schade. Er zijn verschillende soorten laminaten beschikbaar, zoals glanzend, mat en satijn, die elk verschillende voordelen bieden.

Is er een verschil in kwaliteit tussen afdrukken op glanzend en mat Fuji Crystal Archive fotopapier?

Ja, er is een verschil in kwaliteit tussen afdrukken op glanzend en mat Fuji Crystal Archive fotopapier. Glanzend papier biedt een helderder en levendiger beeld met diepere kleuren, terwijl mat papier een zachter en subtieler effect heeft. De keuze tussen glanzend en mat hangt af van het beoogde gebruik en de persoonlijke voorkeur van de klant.

Kunnen afdrukken op Fuji Crystal Archive fotopapier worden ingelijst?

Ja, afdrukken op Fuji Crystal Archive fotopapier kunnen worden ingelijst. Het is belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige lijst te kiezen om de afdruk te beschermen en te zorgen dat het er goed uitziet. Er zijn verschillende soorten lijsten beschikbaar, waaronder houten lijsten en metalen lijsten, die elk een ander uiterlijk en gevoel bieden.

 

Hoe lang gaat een afdruk op Fuji Crystal Archive fotopapier mee?

Een afdruk op Fuji Crystal Archive fotopapier heeft een geschatte levensduur van 60 jaar onder normale omstandigheden. Dit maakt het een duurzame en langdurige optie voor wanddecoratie.


Kunnen afdrukken op Fuji Crystal Archive fotopapier buiten worden opgehangen?

Nee, afdrukken op Fuji Crystal Archive fotopapier zijn niet geschikt voor buitengebruik. Het papier is niet bestand tegen vocht en kan verkleuren of beschadigd raken door blootstelling aan de elementen. Het is het beste om deze afdrukken binnenshuis op te hangen, waar ze beschermd zijn tegen de elementen en optimale levensduur kunnen bieden.

Is het mogelijk om afdrukken op Fuji Crystal Archive fotopapier in verschillende formaten te bestellen?

Ja, het is mogelijk om afdrukken op Fuji Crystal Archive fotopapier in verschillende formaten te bestellen. De beschikbare formaten variëren afhankelijk van de de foto, maar de meest voorkomende maten zijn 20x30 cm, 45x30 cm, 20x30 cm, 30x40 cm en 40x50 cm. Het is belangrijk om het gewenste formaat zorgvuldig te kiezen om te zorgen dat het afdruk er goed uitziet op de beoogde


Het kiezen van het juiste type fotopapier is een belangrijke overweging bij het maken van een afdruk van een foto of beeld. Fuji Crystal Archive Fotopapier is een populaire keuze vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het papier.

Bij het kiezen tussen glanzend en mat papier zijn er verschillende factoren om te overwegen. Glanzend papier heeft een gladde afwerking en geeft een heldere, levendige uitstraling aan de afgedrukte afbeelding. Dit type papier is ideaal voor foto's met veel kleur en contrast, omdat de glans de kleuren en details versterkt. Daarom is glanzend papier een goede keuze voor portretten, landschappen en andere beelden die helder en levendig moeten zijn.

Mat papier heeft daarentegen een lichtere afwerking en geeft een zachtere uitstraling aan de afgedrukte afbeelding. Dit type papier is geschikt voor foto's met een subtiele, natuurlijke uitstraling en past bijvoorbeeld goed bij zwart-witfoto's, artistieke prints of foto's met weinig contrast. Mat papier is ook minder gevoelig voor vingerafdrukken en reflecties, waardoor het een goede keuze is voor foto's die in een frame worden geplaatst en opgehangen.

Hoewel de keuze tussen glanzend en mat papier grotendeels afhankelijk is van persoonlijke voorkeur, is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eigenschappen van elke papiersoort. Het is ook belangrijk om te overwegen waar de afgedrukte afbeelding zal worden geplaatst en welke uitstraling je wilt bereiken. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je de beste keuze maken voor het afdrukken van je foto's en afbeeldingen op Fuji Crystal Archive Fotopapier.

  • Copyright 2023 © Picfee. All rights reserved.
  • |
  • Privacy