Onze meest duurzame wanddecoratie,

waarbij je eenvoudig zelf het doek vervangt.

 

Verander elk seizoen eenvoudig je look  

Een kunstdoek van Picfee dat in twee minuten,
is veranderd door een doek wat past bij de tijd van het jaar.

 

 

“Een combinatie van duurzaam en gemak”

Creëer eenvoudig en zelf binnen enkele minuten,
elke keer weer een nieuw kunstwerk dat past bij de setting.

 

Voor elke setting een ander product

  • Kies eenvoudig de kleur van het frame dat past bij jouw interieur en smaak 

  • Verander in enkele minuten de gehele look en feel van een ruimte
    met een los kunstdoek van jouw favoriete beelden

  • Ook verkrijgbaar in combinatie met akoestische panelen of verlichting   

 

Op zoek naar prints met meer impact?

Bekijk dan akoestische prints, speciaal ontworpen schilderijen
die de strijd aan gaan met ongewenst geluid. 

Bekijk hier onze akoestische prints

Kunstdoek (peesdoek) in textiel / aluminium frame 

Peesdoeken in textielframe zijn een elegante en stijlvolle manier om uw favoriete afbeeldingen aan de muur te hangen. Deze wanddecoratie geeft een professionele uitstraling en past in vrijwel elk interieur. Het textielframe zorgt voor een strakke en naadloze afwerking, terwijl het peesdoek ervoor zorgt dat uw afbeelding er haarscherp en kleurrijk uitziet. Bij onze peesdoeken in textielframe bieden wij een ruime keuze aan framekleuren, zoals zwart, wit en rvs. Zo kunt u uw peesdoek in textielframe perfect aanpassen aan uw interieur.

Onze peesdoeken worden gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en kwaliteit. Het textiel dat we gebruiken is van hoge kwaliteit en de frames zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze sterk en licht zijn. Het peesdoek is eenvoudig te vervangen, zodat u altijd uw wanddecoratie kunt updaten zonder een compleet nieuw frame aan te schaffen.

Kies uit ons dagelijks groeiende assortiment van beelden om zo uw unieke peesdoek in textielframe te creëren. Onze peesdoeken in textielframe zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en passen daardoor in elke ruimte. Het textielframe is gemakkelijk te monteren en op te hangen, waardoor het een geweldige keuze is voor thuis, op kantoor of in andere commerciële ruimtes.

 

Meest gestelde vragen en antwoorden over peesdoeken in textielframe

Kan ik mijn peesdoek in textielframe schoonmaken?

Ja, u kunt uw peesdoek in textielframe schoonmaken door voorzichtig te stofzuigen met een zachte borstel of een plumeau. U kunt ook een zachte, vochtige doek gebruiken om vuil en vlekken voorzichtig te verwijderen. Zorg ervoor dat u het textiel niet te hard wrijft om beschadigingen te voorkomen.

 

Kan ik het peesdoek vervangen als ik een nieuwe afbeelding wil ophangen?

Antwoord: Ja, het peesdoek is eenvoudig te vervangen. U kunt het huidige peesdoek voorzichtig uit het frame halen en vervangen door een nieuw peesdoek. Het vervangen van het peesdoek is een eenvoudig proces en u heeft geen speciale gereedschappen nodig.

 

Welke formaten zijn beschikbaar voor peesdoeken in textielframe?

Onze peesdoeken in textielframe zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van klein tot groot. Neem gerust contact met ons op als u een specifiek formaat nodig heeft dat niet op onze website staat vermeld.

 

Wat is het verschil tussen een peesdoek en een peesdoek in textielframe?

Een peesdoek is een print die via een siliconenpees aan een frame wordt bevestigd, terwijl een peesdoek in textielframe een frame heeft dat speciaal is ontworpen om een peesdoek te houden. Het textielframe is gemaakt van lichtgewicht aluminium profielen en wordt geleverd met een textielprint die in het frame wordt gespannen.

 

Zijn de peesdoeken in textielframe gemakkelijk te vervangen?

Ja, de textielprint kan gemakkelijk worden vervangen door de siliconenpees uit de groef te halen en een nieuwe print in te voegen. Dit maakt het eenvoudig om uw ruimte snel een nieuwe uitstraling te geven.

 

Kunnen de peesdoeken in textielframe buiten worden gebruikt?

Nee, de peesdoeken in textielframe zijn niet geschikt voor buitengebruik. Het textielmateriaal is niet bestand tegen weersinvloeden en kan snel verkleuren of beschadigen.

 

Welke kleuren zijn beschikbaar voor het textielframe?

De textielframes zijn verkrijgbaar in zwart, wit en rvs. Dit zijn populaire kleuren die goed passen bij verschillende interieurstijlen en die een moderne uitstraling geven aan uw ruimte.

 

Kan ik een peesdoek in textielframe zelf installeren?

Ja, het installeren van een peesdoek in textielframe is relatief eenvoudig en kan zelf worden gedaan met behulp van de meegeleverde instructies. Het textielmateriaal is eenvoudig in het frame te spannen en het frame kan vervolgens eenvoudig aan de muur worden bevestigd.

 

Wat zijn de voordelen van een peesdoek in textielframe ten opzichte van andere wanddecoratie?

Een peesdoek in textielframe heeft verschillende voordelen. Het is lichtgewicht, eenvoudig te vervangen en kan snel worden aangepast aan uw interieur. Bovendien heeft het een moderne en strakke uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen. Het textielmateriaal zorgt voor een warme uitstraling en kan zorgen voor een gezellige sfeer in uw ruimte.


Waarom een peesdoek in textielframe een musthave is voor iedereen

Een peesdoek in textielframe is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een wanddecoratie die gemakkelijk te veranderen is. Het gebruik van een peesdoek in textielframe biedt de mogelijkheid om uw interieur regelmatig een nieuwe look te geven zonder dat u een hele nieuwe wanddecoratie hoeft aan te schaffen. Het vervangen van het doek is snel en gemakkelijk, en kan in een handomdraai worden gedaan.

Daarnaast biedt het textielframe een strakke en moderne uitstraling aan de wanddecoratie. De beschikbare kleuren, zwart, wit en rvs, maken het mogelijk om het frame aan te passen aan de kleuren van uw interieur en zo naadloos op te laten gaan in uw woon- of werkomgeving.

Met de kwaliteit van de materialen, de eenvoud van het vervangen van het peesdoek en de aanpasbare uitstraling, is een peesdoek in textielframe een must-have voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, duurzame en stijlvolle wanddecoratie.

  • Copyright 2023 © Picfee. All rights reserved.
  • |
  • Privacy