Picfee begon in 2018 als agency in Rotterdam dat commerciële opdrachten ondersteunde voor een handvol fotografen. Vandaag de dag helpen we honderden beeldmakers opweg met hun artistieke carrière.


Op deze pagina lees je ons verhaal, wat wij belangrijk vinden en een aantal milstones waar we trots op zijn. 

 

Over het onstaan van Picfee

In 2018, ving Joost van der Giessen het probleem op waar beeldmakers vandaag de dag meer last van hebben dan ooit tevoren. Als getalenteerde beeldmaker heb je eens of vaker geinteresseerden in je beelden, alleen weet je niet niet hoeveel hiervoor te vragen, vergt elke aanvraag weer andere vereisten en kun je nagenoeg nergens op terugvallen. 

Hierdoor wordt ontzettend vaak de weg gekozen voor het dan maar delen van de orginele bestanden tegen een veel te lage prijs. De impact die deze werkwijze heeft in een wereld waarin beelden met de dag meer waard worden, is dan ook veel groter dan men veelal vermoed. Beeldmakers krijgen ondanks hun toegevoegde waarde namelijk geen eerlijke kans om zichzelf als beeldend kunstenaar commercieel te ontwikkelen.  

Daarnaast zagen we dat niet alleen beeldmakers kampen met de effecten van deze marktwerking. Zowel consumenten als bedrijven hebben elk een eigen ervaring als het gaat om wat wel en wat niet mag met de aangekochte beelden en het resultaat van gerealiseerde prints. 

Kort gezegd; beeldmakers hebben behoefte aan een eerlijke vergoeding en klanten aan kwaliteit. Met Picfee vervullen we de rol van verbindende factor tussen deze twee partijen. We werken dagelijks aan het transparanter maken van de wereld van beelden en we doen dit door het managen van kwaliteit en het schetsen van heldere verwachtingen. 

Hierdoor ontvangen klanten de resultaten die ze verwachten bij kwaliteit wanddecoratie en krijgen beeldmakers echt een eerlijk deel voor hun unieke toegevoegde waarde. 

De wereld van beelden miste als het ware een Tony Chocolonely en die rol, proberen wij met Picfee te vervullen. Een transparant en eerlijk resultaat voor elke stakeholder, levert in ons optiek dan ook altijd de beste kwaliteit. 

 

Over het merk Picfee

Vanaf de start ervaren we dat onze klanten het ontzettend tof vinden dat ook de beeldmaker er van profiteert. 

Sinds dag een hebben altijd 2 doelen centraal gestaan in alles wat we doen. 
Ten eerste werken we dagelijks aan een wereld van kunst en creaties waar alle partijen van profiteren. Ten tweede het leveren van een kwaliteit en service, die zorgt dat onze klanten altijd naar het resultaat kunnen kijken met een glimlach.

Sinds 2020 bieden we beeldmakers en onze klanten ook online de mogelijkheid voor het kopen en verkopen van beelden en sinds 2021 kunnen onze klanten ook in de shops van beeldmaker zelf beelden kopen op nagenoeg elk gewenst formaat en materiaal.

 Er is in de afgelopen jaren ontzettend veel veranderd, onze doelen niet en dat geeft zowel beeldmakers als onze klanten het vertrouwen dat in deze branche, zo ontzettend belangrijk is. Het maakt ons dan ook elke dag enthousiast dat we steeds meer waarde kunnen toevoegen middels het verrijken van diensten en het verbreden van onze collectie wanddecoratie materialen. 


Foto: Klantfoto van VKV Service uit 2020, destijds onze grootste dibond (metalen) print.
Lees hier meer over dit materiaal.

 

Bij Picfee hebben we niet één maar twee klanten, hierdoor is alleen het beste goed genoeg.

Onze toewijding aan kwaliteit: Het garanderen, testen en keuren van onze wanddecoratie materialen. Dat is waarom beeldmakers op ons vertrouwen. 


Bij Picfee zijn we trots op onze reputatie als leverancier van hoogwaardige wanddecoratie materialen. We begrijpen dat onze klanten alleen het beste willen voor hun muren, en daarom testen en keuren we al onze materialen voordat we ze aanbieden.

We werken samen met de beste print labs om ervoor te zorgen dat onze materialen voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Dit betekent dat we alleen materialen aanbieden die duurzaam, van hoge kwaliteit en met zorg geproduceerd zijn. Elk in hun eigen segment en waarde.

We weten dat onze klanten vertrouwen op ons om hen de beste kwaliteit wanddecoratie materialen te leveren, en we zijn toegewijd om dat vertrouwen elke dag weer te verdienen. Bij Picfee staat kwaliteit voorop, en we zijn er trots op onze prijs kwaliteit combinatie.

 

Foto: Hahnemühle Fine art papier op dibond in zwart hout gecoate baklijst.
Lees hier meer over dit materiaal.

 

Wij zijn er voor jou en voor het gezicht achter jouw favoriete beeld(en).

Het leveren van de kwaliteit wanddecoratie is slechts een van de dingen dien we doen.

We doen namelijk nog veel meer dan dat. Zo trekken we samen met getalenteerde beeldmakers op om hun beelden op unieke plekken tentoon te stellen. We doen het echt samen, want zonder beeldmakers geen platform en zonder Picfee geen kwalitatieve wanddecoratie met een eerlijke winstdeling. Daarom vinden beeldmakers bij Picfee hun thuis.

Bij Picfee leveren we kwaliteit en service zoals je graag ervaart. Dat is wat ons zo bijzonder maakt.


Foto: Start van Picfee X Mediamarkt, een unieke manier van shoppen en het ervaren van kunst. 
Lees hier meer over dit succesverhaal.

 

Lees over onze productie

 

Lees meer over ons printlab.

Bekijk onze materialen

 

Ontdek onze materialen.

Bekijk beeldmakers

 

Van lokaal talent tot internationaal erkend,
bekijk al onze beeldmakers.

Picfee is de plek voor jouw nieuwe wanddecoratie voor thuis aan de muur of op kantoor.

Bij Picfee verkopen we de beste wanddecoratie. Op ons platform vind je de laatste, meest trendy en unieke wanddecoratie, posters, metalen prints, replica schilderijen en zelfs wanddecoratie in lijsten. En dat allemaal in onze algemene marketplace of in de shops van beeldmakers zelf. Dagelijks maken wij steeds meer klanten blij en hangen onze hoge kwaliteit muurdecoratie bij mensen thuis, op kantoor, in de sportschool, in winkels, restaurants, en vele andere ruimtes die wij hebben aangekleed. 

Zo hebben we verschillende categorieën waarbij het mogelijk is om te kunnen kiezen uit duizenden verschillende beelden met elk meerdere afmetingen. Daarnaast heb je keuze uit verschillende top materialen startend van Fuji fotopapier, hoge kwaliteit foto behang (Airtex), , Dibond (Metalen prints), Acrylglas en ook Hahnemühle fotopapier in combinatie met dibond en/of acrylglas. Zo bieden we jou eenvoudig de mogelijkheid om jouw eigen interieur decoratie te creëren, passend bij jouw ruimte en stijl.

Bij Picfee vind je jouw laatste aanwinst met unieke foto’s direct van de beeldmaker of van een beroemde kunstenaar. Bekijk onze pagina van beeldmakers en ga op zoek naar jouw favoriete beeldmaker of bekijk onze kunst categorie om te zien welke beroemde kunstenaars beschikbaar zijn voor jouw nieuwe wanddecoratie.

Bij Picfee vind je een dagelijks groeiend aanbod aan behang, posters fine art en alle wanddecoratie voor aan elke muur. Met unieke beelden en ontwerpen direct van de beeldmaker. 

Ons dagelijks groeiende aanbod is eenvoudig te bekijken via onze algemene marketplace. Ga op zoek naar jouw volgende wanddecoratie in een van jouw favoriete categorieën. Zo hebben we voor zowel zakelijke muurdecoratie als wanddecoratie voor thuis categorieën als: abstract, architectuur, dieren, drone shots, eten & drinken, illustraties, kunst, landschappen, macro, natuur, objecten, portret, reflecties, skylines of stilleven en nog vele anderen.

Ben jij op zoek naar de beste beelden voor jouw wanddecoratie? Bekijk dan onze collecties. Bij Picfee bieden we voor jouw woonkamer, keuken, slaapkamer, werkplek of jouw kantoor een voorselectie zien van de meest bekeken en gekochte beelden op onze museum kwaliteit wanddecoratie materialen in onze collecties. 

Museum kwaliteit wanddecoratie was nog nooit zo betaalbaar.

Bij het vinden van jouw nieuwe wanddecoratie is het belangrijk dat je altijd tevreden terugkijkt op jouw aankoop. Bij Picfee vinden we het dus uiterst belangrijk dat de kwaliteit van jouw muur decoratie van de hoogste kwaliteit is. Hierdoor kun jij jarenlang genieten van de mooiste wanddecoratie. Dus of je nou jouw muur wilt voorzien van Airtex behang, het kopen van een mooie foto poster voor in jouw eigen lijst, het voorzien van jouw muren met metalen wanddecoratie als dibond of geborsteld aluminium, of jouw huis, werkplek of kantoor wil voorzien van echte fine art materialen met Hahnemühle? Heb je jouw favoriete materiaal gekozen? Dan is het ook mogelijk om deze af te werken met een luxe baklijst.

Picfee is de plek voor jouw nieuwe wanddecoratie en daar zijn we trots op. Ben je benieuwd waarom wij het belangrijk vinden dat de in ons optiek beste kwaliteit wanddecoratie uitsluitend wordt gemaakt in Nederland? Lees dan hier waarom wij dit zo belangrijk vinden. En mocht je er niet helemaal uitkomen, gebruik dan onze chat om direct in contact te staan met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag met het kiezen van de meest geschikte materialen wanddecoratie voor jouw unieke ruimte en muur. Zo heb je altijd de wanddecoratie die perfect past bij jouw interieur of stijl.

Zakelijk de mooiste wanddecoratie in combinatie met functionele toevoegingen

Naast het feit dat bij Picfee dagelijks steeds meer consumenten hun nieuwste wanddecoratie vinden. Is het ook mogelijk om zakelijk bij Picfee jouw nieuwste interieur inrichting aan te schaffen. Combineer functioneel met onze fantastische kwaliteit en zorg als  echte interieur stylist dat jouw kantoor verrijkt wordt met de mooiste beelden als wanddecoratie op werkplekken, vergaderruimtes, algemene ruimtes, wachtruimtes, behandelkamers, directiekantoren of start zelfs al met wanddecoratie in de entreehal. Ben jij geïnteresseerd in zakelijke wanddecoratie? Bekijk dan onze zakelijke pagina om te zien wat Picfee voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van muurdecoratie. 

Ben jij een interieur stylist en op zoek naar de nieuwste wanddecoratie? Bekijk dan onze reseller pagina en maak eenvoudig gebruik van onze duizenden beelden in jouw designs. En gaat jouw klant akkoord met jouw interieur designs? Dan kun je jouw klant een unieke ervaring bezorgen door de wanddecoratie in jouw designs ook daadwerkelijk op de beste kwaliteit materialen te leveren als wanddecoratie.

  • Copyright 2023 © Picfee. All rights reserved.
  • |
  • Privacy