Van branche tot stad en van missie tot mensen

Bekijk en lees hier een aantal van onze succesverhalen,
elk op hun eigen manier en met een andere impact.

 

 

van Gent Autoverhuur

Bekijk hier het resultaat van herstelde oude foto's,
opnieuw uitgebracht in passe-partout. 

Bekijk deze ervaring

 

MediaMarkt

Bekijk hoe Media Markt de shopping experience combineert met,
een expositie van nationaal talent. 

Bekijk deze ervaring

 

The Dutch Golfclub

Bekijk hier hoe The Dutch Golfclub het gevoel van hun baan en omgeving,
terug laat komen bij hun leden. 

Bekijk deze ervaring

 

VKV Service

Bekijk hier hoe VKV bezoekers en collega's meeneemt,
naar de plek waar zij het verschil maken. 

Bekijk deze ervaring
Lees over ons printlab


Leer Picfee beter kennen.

 

Ontdek onze collectie


Van klassiek tot modern.

Zakelijke wanddecoratie / kantoorinrichting met Picfee

De functie van een kantoor is sinds de corona pandemie sterk veranderd. Het thuiswerken kwam steeds meer, waardoor veel kantoren leeg kwamen te staan. Maar nu het weer mag gaan we steeds meer naar kantoor! Om het kantoor weer aantrekkelijk te maken, kan je kiezen voor unieke wanddecoratie. Laat een fotograaf op locatie komen om jouw gewenste plekken te fotograferen. Zo creëer je een unieke sfeer in de wachtruimtes, vergaderzalen of werkruimtes! 

 

Laat zien waar het bedrijf voor staat of welke plekken uniek zijn voor het bedrijf. Bevindt jouw kantoor zich midden in Rotterdam? Kies dan voor een mooie print van de Erasmusbrug in de mist, of juist de prachtige straten in hartje Rotterdam. Liever wanddecoratie met betrekking tot scheepvaart, containers of logistiek? Door een fotograaf in te zetten kan jouw gewenste plaatje gefotografeerd worden. Zo heb je je eigen identiteit in op jouw kantoor! Daarnaast draag je als bedrijf bij aan een eerlijk vergoeding voor de beeldmaker. Inspiratie voor op kantoor kan opgedaan worden aan de hand van ons zakelijke lookbook. Download deze gemakkelijk en snel en ga op zoek naar inspiratie voor bij jouw op kantoor! 

 

De beste kwaliteit kunst voor op kantoor!

Bij Picfee vind je de mooiste kwaliteit beelden voor op kantoor. Een prachtige afbeelding van jouw kantoor terrein, of de stad waar het bedrijf zich in bevindt, bij Picfee hebben we het allemaal! Wij zorgen voor professioneel museum materiaal voor alle wanddecoratie. Unieke beelden in de wachtruimte, vergaderzaal of werkruimtes verdienen de beste kwaliteit. Wanddecoratie op acrylglas geeft de beelden een real life effect. Door de reflectie in het glas komt de afbeelding daadwerkelijk tot leven. Daarnaast bieden wij nog talloze andere materialen aan voor de beste wanddecoratie. Kies ervoor om de gehele ruimte een nieuwe look te geven met het naadloze airtex behang. Of kies voor aluminium of canva materiaal in een luxe houten baklijst. Bekijk onze materialen pagina en kijk welke materiaal het beste bij u op kantoor past. 

 

Persoonlijke wanddecoratie voor het bedrijf

Wilt je iets unieks aan de muur dat het werk van het bedrijf uitstraalt? Dat kan met de hulp van Picfee. Wij zorgen ervoor dat er een fotograaf bij jouw op locatie komt. Je kunt aangeven wat jouw wensen zijn met betrekking tot de foto’s voor de wanddecoratie. Laat jouw favoriete plekken fotograferen en wij maken een selectie voor jouw beste keuze. Zo creëer je een echte sfeer en geeft je een duidelijke indruk van het bedrijf aan de muur. De beste wanddecoratie zijn unieke beelden vanuit het bedrijf! De prachtige logistieke schepen of juist de horecazaak op de muur? Bij Picfee zorgen wij ervoor dat je wens wordt vervuld. Daarnaast heb je de keuze uit de beste materialen bij Picfee!

 

De beste kantoorinrichting met eigen focus

Bij Picfee vind je de beste wanddecoratie voor op kantoor. Daarbij zorgen wij voor de beste materialen die de print tot leven brengen. Kies daarom voor acrylglas met de reflectie die het beeld een 3D gevoel geven. Of kies juist voor kunst op dibond. Dit geeft elk detail van de wanddecoratie duidelijk weer. Daarnaast is er de keuze uit kunst op canvas doek. Dit kan worden afgemaakt met een luxe houten baklijst. Bekijk onze pagina over materialen en kijk welke het beste bij jouw op kantoor past.
Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat het bestelproces in zijn werk. Als eerste kies je de print die het beste bij jou op kantoor past. Vervolgens kies je het gewenste materiaal. Dit kan acrylglas zijn, canva, dibond of zelf airtex behang. Picfee beschikt over verschillende materialen die in elke ruimte tot zijn recht komen. Na het gekozen materiaal kan het gewenste formaat gekozen worden. Mocht je hier twijfels over hebben kan je altijd contact opnemen met het team van Picfee. Als laatste wordt het ophangsysteem gekozen. Hierbij is de keuze uit een ophangplaatje, een blind ophangsysteem of afstandhouders. Wil je liever unieke kunst op kantoor van het bedrijf? Dan kan je contact opnemen met Picfee en dan zorgen wij ervoor dat er een fotograaf ter plaatse komt. Dan kan je direct aangeven wat je graag gefotografeerd zou willen hebben om de uitstraling van het bedrijf op wanddecoratie vast te leggen. Nadat de fotograaf is langs geweest kan je een selectie kiezen van de beste foto’s. Na de keuze kan je aan Picfee doorgeven welke print je op welk materiaal zou willen hebben. Wij zorgen er dan voor dat het op de hoogste kwaliteit wordt bedrukt! De wanddecoratie wordt verzekerd geleverd en hangt daarna prachtig bij jouw op kantoor!

 

Inspiratie opdoen

Wil jij op kantoor een nieuwe sfeer creëren, maar weet je niet goed wat er bij past? Download dan nu ons zakelijke lookbook voor inspiratie. Hier vind je meerdere inspiratie foto’s voor op kantoor. Daarnaast kan je kijken op Picfee zakelijke welke andere bedrijven jou voor zijn gegaan. En doe hier inspiratie op! Wil je meer weten over persoonlijke wanddecoratie? Neem dan hier contact op met het team van Picfee.  

   • Copyright 2023 © Picfee. All rights reserved.
  • |
  • Privacy