Account

Als bezoeker kun je eenvoudig bij het bestellen een account aanmaken. Bij het aanmaken van een account beheer je eenvoudig al je persoonlijke gegevens, heb je een overzicht met jouw favoriete beelden en je aankopen.

Ja! Wij respecteren jouw privacy. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens alleen, voor het in orde maken en verzenden van jouw bestelling. Meer informatie lees je in onze privacy verklaring.

Bij je aanmelding ontvang je automatisch een e-mail met daarin een link om je account te bevestigen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je eenvoudig in je account je persoonlijke wachtwoord wijzigen. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je gemakkelijk bij mijn account een nieuw wachtwoord aanvragen.

In jouw persoonlijke account kun je eenvoudig al je persoonlijke gegevens aanpassen. Je ontvangt na het wijzigen van je e-mailadres op je nieuwe e-mailadres een bevestiging. Totdat je deze hebt bevestigd, blijft je oude e-mailadres gelden. Dus mocht je per ongeluk een foutje maken, dan kun je eenvoudig een ander e-mailadres opgeven.

Beeldmakers

Bij Picfee werken we toe naar een wereld waar beeldmakers altijd een eerlijke beloning voor hun werk ontvangen. Zonder jullie zijn er tenslotte geen beelden. En dit mag best een beetje beter worden beloond. Daarnaast kun je je aansluiten bij onze alsmaar groeiende community en ontvang je van ons tips en tricks om jouw beelden aan nog meer publiek te tonen. Tevens kun je ons en andere beeldmakers altijd alles vragen in onze besloten Facebook groep.

Jouw lidmaatschap als fotograaf bij Picfee is geheel gratis. Want wanneer iemand een wanddecoratie product van Picfee met een beeld van jou koopt, ontvang jij een eerlijke fee, wij regelen de rest en ontvangen hiervoor ook een eerlijk deel van de inkomsten. Zo blijft alles netjes in balans.

Wanneer jijzelf of namens een klant zelf een bestelling plaatst, betaal je slechts de productiekosten en een kleine handlings fee. 

Bij Picfee kun je foto’s met nagenoeg elke verhouding uploaden (1:1, 2:1, 3:1, 4:1, 3:2, 4:3, 5:4 en 16:9).

Mocht jouw beeld wel aan de technische eisen voldoen, alleen niet exact de juiste verhouding hebben? Geen zorgen, tijdens het uploaden kun jij zelf eenvoudig de gewenste verhouding kiezen. 

Technische eisen:

  • De kortste zijde bevat minimaal 2500px,
  • De foto bevat geen logo’s, watermerken en/of zelf gecreëerde randen
  • Voor een maximaal resultaat adviseren we het kleurprofiel Adobe RGB 1998

Bij bestellingen ontvang je direct een e-mail met daarin de specificaties van de print. Afhankelijk van de maand van leveren, ontvang je het totaalbedrag van al jouw bestellingen in de eerste 5 werkdagen van de nieuwe maand. Wij sturen jou een factuur en boeken het over op jouw opgegeven rekeningnummer. Je hoeft dus niets te doen!

*Mocht je meer dan 10 bestellingen per maand hebben, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een twee wekelijkse uitbetaling. Neem hiervoor contact op via hello@picfee.com.

Natuurlijk kun jij als beeldmaker zelf ook prints bestellen. Op bestellingen voor jouzelf geven we zelfs korting. Zo betaal je nooit onnodig te veel.

Een eigen print bestel je eenvoudig en snel via de single order optie in jouw persoonlijke Picfee omgeving.

Kom je er niet helemaal uit of heb je bijzondere wensen? We helpen je graag, stuur een mailtje naar order@picfee.com en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je ontvangt bij een mondeling akkoord eenvoudig van ons een bevestiging middels een factuur. Wanneer deze betaald is, gaan onze print specialisten gelijk aan de slag met jouw bestelling. Ook is het mogelijk om deze kosten te verrekenen met je fee van andere bestellingen.

Sommige beelden zijn persoonlijk en willen mensen (begrijpelijk) niet op de website van Picfee delen. Dit komt vaak voor bij beelden van bruiloften, baby's en persoonlijk gemaakte beelden. Deze beelden kun je met Picfee direct aan jouw klant verkopen. 

Voer na het uploaden van het gewenste beeld, het aanklikken van het gewenste materiaal en het juiste formaat, eenvoudig jouw klantgegevens in en voeg daar een eventuele korting aan toe. Jouw klant ontvangt dan vanuit Picfee een factuur en de mogelijkheid om direct te betalen.

Het afdrukken, de verzending en de verdere customer service, nemen wij nog steeds voor je uit handen. Je kunt individuele bestellingen plaatsen in je account via de optie ‘Single order’.

Of het nou gaat om familie, een goede vriend of gewoon om jouw kopers een plezier te doen, bij Picfee maak je eenvoudig (persoonlijke) kortingscodes aan voor alleen jouw beelden. 

Als beeldmaker ontvang je via Picfee bij elke verkoop een flink deel van de winst. Hiervan kun jij eenvoudig een gedeelte afstaan middels het geven van korting. Het geven van korting kan op de volgende manieren:

1. Je kunt via de single order optie elk gewenst percentage van jouw winst behouden/afstaan. Wanneer je dit bij de single order optie invult, zie je ook direct hoeveel jouw klant dient te betalen en daarnaast hoeveel euro jij zelf aan fee overhoudt.

2. Als fotograaf beheer jij jouw eigen Picfee shop. Via jouw Picfee omgeving kun je via de optie ‘Coupons’ eenvoudig een persoonlijke kortingscode aanmaken. Je kunt hierbij zelf bepalen, hoeveel procent korting je geeft, hoe vaak een kortingscode kan worden gebruikt en hoelang deze kortingscode geldig is. 

Zo heb je in een hand omdraai een persoonlijk aanbod voor elke doelgroep. 

Verzending en retourneren

Onze print specialisten gaan vrijwel direct na het voldoen van je betaling aan de slag met jouw bestelling. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen en er zo voor te zorgen dat iedereen de kwaliteit ontvangt die men verlangt, hanteren we bij onze Picfee prints een levertijd van gemiddeld in 7-10 werkdagen. Zo hebben onze print specialisten voldoende tijd om jouw favoriete kunstwerk met precisie te maken, netjes te verpakken en mee te geven aan de bezorger.

Om er voor te zorgen dat je niet onverhoopt voor verrassingen komt te staan, sturen we je op voorhand een track&trace zodat je jouw Picfee print(s) kunt volgen. 

Je ontvangt bij de verzending van je order altijd een track & trace code. Hierdoor kun jij je bestelling al volgen vanaf het moment dat het bij ons de deur uit is.* De bezorgdienst heeft vrijwel altijd een tijdspanne van 6 uur. Dit is niet altijd even handig, maar geen zorgen. Ben je dan toch net niet aanwezig, dan leveren ze onze prints nagenoeg altijd af bij een van je buren.

*Tijdens feestdagen of andere piekmomenten kan de bezorgtijd afwijken, hier hebben wij helaas niet altijd invloed op.
Gedurende de feestdagen kan het soms langer duren dan normaal. Wij streven er naar om onze klanten continu op de hoogte te houden. Ben je benieuwd wanneer jouw bestelling wordt geleverd en heb je nog niets vernomen? Neem dan eenvoudig contact op door een e-mailtje te sturen met jouw bestelnummer naar: order@picfee.com

De kwaliteit van Picfee brengen we letterlijk tot aan je deur, dus ook de verzending vinden wij belangrijk. We vervoeren je bestelling, afhankelijk van het formaat, via verschillende pakketservices. Hierbij vinden we gemak en de service van een vriendelijke bezorger die secuur omgaat met jouw prints ontzettend belangrijk.

Heb je nou toch een keer een ervaring met een van onze bezorgers die achteraf niet zo prettig aanvoelde? Laat het ons dan weten via hello@picfee.com, want alleen zo kunnen we streven naar een optimale aflever ervaring. 

Met 99% kans op een Picfee print in perfecte staat is de kans dus ontzettend klein dat dit gebeurd. Toch zit een ongeluk vaak in een klein hoekje en kan het dus wel eens gebeuren. 

Al onze prints worden verzekerd verzonden en je ontvangt bij schade dan ook altijd gratis een nieuw exemplaar! 

Om dit proces te bespoedigen vragen we je om een e-mail, met daarin een foto van de verpakking en een foto van de beschadiging op de print, te mailen  naar order@picfee.comEen van onze support specialisten neemt dan binnen 48 uur persoonlijk contact met je op. Zij helpen je dan verder om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar in huis krijgt.

Jouw kunstwerk wordt met de beste zorg en jouw persoonlijke afmetingen / materiaal combinatie voor je gemaakt.

Hierdoor is het niet mogelijk om de print naderhand terug te sturen. We streven ernaar dat iedereen tevreden is met de kwaliteit van zijn/haar print, dat is dan ook onze zorg. Zowel wij als de desbetreffende beeldmaker zijn tenslotte pas tevreden als jij dat bent.

Mocht je met ons in contact willen komen, stuur gerust een e-mail naar order@picfee.com. We helpen je graag

De Museum materialen van Picfee prints worden in verschillende musea, tentoon gesteld. Hierdoor is het mogelijk om nagenoeg in alle landen ter wereld te leveren, met uitzondering van enkele risico gebieden.

Binnen Europa zijn de prijzen op voorhand al vastgesteld. Andere landen en/of landen buiten de Europese Unie zijn afhankelijk van het soort print, de grootte van de print en de aflever locatie. Heb je een vraag en/of ben je benieuwt naar de kosten voor een bepaalde aflever locatie, stuur dan eenvoudig een e-mailtje naar order@picfee.com met daarin jouw beschrijving van je gewenste Picfee print en de desbetreffende locatie.

Onderstaand de landen waar we in kunnen leveren.

A | Landen met de letter A
Albanië
Algerije
Andorra
Angola
Antigua en Barbuda
Argentinië
Armenië
Australië
Azerbeidzjan

B | Landen met de letter B
Bahama’s
Bahrein
Bangladesh
Barbados
België
Belize
Benin
Bhutan
Bolivia
Bosnië- Herzegovina
Botswana
Brazilië
Brunei
Bulgarije
Burkina Faso
Burundi

C | Landen met de letter C
Cambodja
Canada
Centraal Afrikaans Republiek
Chili
China
Colombia
Comoren
Costa Rica
Cuba
Cyprus

D | Landen met de letter D
Denemarken
Djibouti
Dominica
Dominicaanse Republiek
Duitsland

E | Landen met de letter E
Ecuador
Egypte
El Salvador
Equatoriaal- Guinea
Eritrea
Estland
Ethiopië

F | Landen met de letter F
Fiji
Filipijnen
Finland
Frankrijk

G | Landen met de letter G
Gabon
Gambia
Georgië
Ghana
Grenada
Griekenland
Guatemala
Guinee
Guinee-Bissau
Guyana

H | Landen met de letter H
Haïti
Honduras
Hongarije

I | Landen met de letter I
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Iran
Israël
Italië
Ivoorkust

J | Landen met de letter J
Jamaica
Japan
Jemen
Jordanië

K | Landen met de letter K
Kaapverdië
Kameroen
Kazachstan
Kenia
Kirgizië
Kiribati
Koeweit
Kosovo
Kroatië

L | Landen met de letter L
Laos
Lesotho
Letland
Libanon
Liberia
Libië
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg

M | Landen met de letter M
Madagaskar
Malawi
Maldiven
Maleisië
Mali
Malta
Marokko
Marshalleilanden
Mauritanië
Mauritius
Mexico
Micronesië
Moldavië
Monaco
Mongolië
Montenegro
Mozambique
Myanmar

N | Landen met de letter N
Namibië
Nauru
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nieuw- Zeeland
Niger
Nigeria
Noord- Korea
Noord- Macedonië
Noorwegen

O | Landen met de letter O
Oeganda
Oekraïne
Oezbekistan
Oman
Oostenrijk
Oost- Timor

P | Landen met de letter P
Pakistan
Palau
Palestina
Panama
Papoea Nieuw- Guinea
Paraguay
Pery
Polen
Portugal

Q | Landen met de letter Q
Qatar

R | Landen met de letter R
Roemenië
Rwanda

S | Landen met de letter S
Saint Kitts en Nevis
Saint Lucia
Saint Vincent en de Grenadines
Salomonseilanden
Samoa
San Marino
Sao Tomé en Principe
Saoedi- Arabië
Senegal
Servië
Seychellen
Sierra Leone
Singapore
Slovenië
Slowakije
Soedan
Somalië
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Swaziland

T | Landen met de letter T
Tadzjikistan
Taiwan
Tanzania
Thailand
Togo
Tongo
Trinidad en Tobago
Tsjaad
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Turkmenistan
Tuvalu

U | Landen met de letter U
Uruguay

V | Landen met de letter V
Vanuatu
Vaticaanstad
Venezuela
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Arabische Emiraten
Verenigde Staten
Vietnam

W | Landen met de letter W
Westelijke Sahara
Wit-Rusland

Z | Landen met de letter Z
Zambia
Zimbabwe
Zuid- Afrika
Zuid- Korea
Zuid- Soedan
Zweden

Bestelling

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:

- iDEAL (NEDERLAND)

- Mastercard

- Visa

- American Express

- Bancontact (BELGIË)

Zodra je jouw bestelling hebt afgerond, ontvang je binnen enkele minuten van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet hebben ontvangen, kijk voor de zekerheid of deze in de spambox terecht is gekomen. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan eenvoudig contact met ons op door een e-mail te sturen naar order@picfee.com

Als je een kortingscode hebt, dan kun je deze gebruiken bij het afrekenen.

Let op: sommige kortingscodes zijn van één beeldmaker. De kortingscode geldt dan alleen bij een beeld van die specifieke beeldmaker.

Het vervoeren van prints gaat niet zo maar. Picfee is dan ook net zo redelijk bij het rekenen van verzendkosten als dat we zijn bij het vergeven van fee. Daarom rekenen we tot €150,- euro, €12,95 verzendkosten (in Nederland). Boven de €150,- neemt Picfee de verzendkosten in Nederland voor haar rekening. Voor België en Duitsland komt hier slechts €5,00 bij en voor andere landen is het per land verschillend. Dat is wel zo eerlijk.  

  • Copyright 2023 © Picfee. All rights reserved.
  • |
  • Privacy